El conseller Baltasar presenta un estudi sobre els possibles efectes del canvi climàtic al delta de l'Ebre

query_builder   16 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Baltasar presenta un estudi sobre els possibles efectes del canvi climàtic al delta de l'Ebre

.
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat pel director general de Polítiques Ambientals i Sostenibilitat, Frederic Ximeno, i el director de l’Oficina Catalana de Canvi Climàtic, Josep Garriga, presentarà demà divendres, 17 d’abril, a les 12 hores, a Deltebre (Baix Ebre), un estudi encarregat pel seu Departament sobre els efectes del canvi climàtic al delta de l’Ebre, que servirà com a base per a la definició d’una estratègia de prevenció i adaptació a aquest fenomen global. El document treballa amb tres possibles escenaris d’augment del nivell del mar de cara al 2050 i al 2100.
 
A les 11 hores, se’n farà la presentació als alcaldes de l’Ampolla, l’Aldea, Camarles, Deltebre, Amposta, Sant Jaume d’Enveja i Sant Carles de la Ràpita, i als representants dels consells comarcals del Montsià i el Baix Ebre, el Govern de la Generalitat i el Govern central.

12:00|.Ecomuseu del Parc Natural del Delta de l'Ebre (c. Dr. Martí Buera, 22)|Deltebre (El Baix Ebre)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat pel director general de Polítiques Ambientals i Sostenibilitat, Frederic Ximeno, i el director de l’Oficina Catalana de Canvi Climàtic, Josep Garriga, presentarà un estudi sobre els efectes del canvi climàtic al Delta de l’Ebre.