El Departament de Governació i Administracions Públiques organitza la primera jornada per presentar la nova convocatòria "Viure al Poble"

query_builder   16 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El Departament de Governació i Administracions Públiques organitza la primera jornada per presentar la nova convocatòria "Viure al Poble"

La jornada tindrà lloc a l'Hotel d'Entitats de la Secretaria d'Acció Ciutadana a Girona
El Departament de Governació i Administracions Públiques celebra la primera de les jornades que ha organitzat per difondre i donar a coneixeria la nova convocatòria destinada a la intervenció integral per a petits municipis anomenada “Viure al Poble”, demà divendres, 17 d’abril, a l’Hotel d’Entitats de la Secretaria d’Acció Ciutadana a Girona. El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, el subdirector general de Cooperació Local, Jordi Cots, i la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, atendran els mitjans de comunicació després de la cloenda, a les 10.30 hores.
 
Aquesta primera convocatòria del programa “Viure al Poble”a es finançarà amb 13.750.000 euros i els ens locals podran tenir un cofinançament màxim del 55% de la despesa. El Departament de Governació vol explicar als ens locals la nova convocatòria destinada a municipis de fins a 2.000 habitants, que gestionarà la Direcció General d’Administració Local.
 
 “Viure al Poble” és un programa orientat a subvencionar grans projectes dels ens locals que actuïn integralment en un nucli de població com ara projectes integrats per a la regeneració urbana i rural, a la millora dels serveis turístics o que donin valor, protecció i conservació al patrimoni natural o cultural.

10:30|.Hotel d'Entitats de la Secretaria d'Acció Ciutadana (c. de la Rutlla, 22)|Girona (El Gironès)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, presidirà la primera de les jornades que ha organitzat el Departament de Governació i Administracions Públiques per difondre la nova convocatòria del projecte “Viure al Poble”. Un cop acabat l'acte, el director atendrà els mitjans de comunicació.