Presentació del projecte 'Vogadors', que representarà Catalunya i les Illes Balears a la Biennal d'Arquitectura de Venècia

query_builder   31 maig 2012 13:14

event_note Nota de premsa

Presentació del projecte 'Vogadors', que representarà Catalunya i les Illes Balears a la Biennal d'Arquitectura de Venècia

El proper dilluns 4 de juny es presentarà a la Fàbrica Moritz Barcelona el projecte Vogadors/Architectural Rowers. Catalan & Balearic Threads, que representarà Catalunya i les Illes Balears en la seva primera participació a la Biennal d’Arquitectura de Venècia, que s’inaugura el 29 d’agost.
 
Hi intervindran el conseller de Cultura, Ferran Mascarell; el director de l’Institut Ramon Llull, Vicenç Villatoro, i el seu director adjunt, Àlex Susanna. La presentació del projecte anirà a càrrec dels dos comissaris, els arquitectes Jordi Badia i Félix Arranz. També hi assistiran els representants dels 9 estudis d’arquitectura seleccionats per al pavelló.
 
Si us plau, confirmeu la vostra assistència a ggarcia@llull.cat

13:00|Presentació del projecte Vogadors que representarà Catalunya i les Illes Balears a la Biennal d'Arquitectura de Venècia.Fàbrica Moritz Barcelona (rda. Sant Antoni, 41)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell; el director de l’Institut Ramon Llull, Vicenç Villatoro, i el seu director adjunt, Àlex Susanna, presentaran el projecte Vogadors/Architectural Rowers. Catalan & Balearic Threads, que representarà Catalunya i les Illes Balears en la seva primera participació a la Biennal d’Arquitectura de Venècia.