El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el Viver Tecnològic de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

query_builder   17 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el Viver Tecnològic de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha subvencionat les obres amb 120.000 euros
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del director dels Serveis Territorials de Governació a Tarragona, Francesc Tarragona, i de l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (Baix Ebre), Josep Castellnou, inaugurarà el nou viver tecnològic del municipi aquest dissabte, 18 d’abril, a les 11.15 hores.
 
El Departament de Governació i Administracions Públiques ha finançat les obres d’aquest viver tecnològic amb 120.000 euros del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder). El nou viver tecnològic, situat al polígon les Tàpies, acollirà empreses relacionades amb les noves tecnologies.
 
Abans de la inauguració, a les 10:30 hores, el conseller Jordi Ausàs farà una visita institucional a l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant on signarà el llibre d’honor del municipi i es reunirà amb els membres del consistori.

11:15|.Polígon les Tàpies|Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (El Baix Camp)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà el Viver Tecnològic d’empreses de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.