El conseller Jordi Ausàs inaugura les noves instal·lacions de l'ajuntament de Bellver de Cerdanya

query_builder   17 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Ausàs inaugura les noves instal·lacions de l'ajuntament de Bellver de Cerdanya

Governació ha subvencionat amb 192.000 euros aquesta actuació
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, visitarà el proper diumenge 19 d’abril l’ajuntament de Bellver de Cerdanya, on inaugurarà les obres de rehabilitació de l’edifici consistorial, subvencionades amb 192.644 euros pel PUOSC de 2007.
 
El conseller Jordi Ausàs arribarà a l’ajuntament de Bellver de Cerdanya a les 12 hores, on serà rebut per l’alcalde, Xavier Porta; el president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Joan Pous, i el coordinador territorial de Governació a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Maria Ardanuy.
 
Tot seguit s’inauguraran les obres que s’han fet al consistori, que consisteixen en l’adaptació de l’accessibilitat i la supressió de les barreres arquitectòniques de l’edifici, a més de la rehabilitació d’un altell i de la coberta. Amb un cost total de 313.572 euros, Governació ha subvencionat aquesta actuació amb 192.644 euros del PUOSC de 2007.

12:00|.Ajuntament de Bellver de Cerdanya (pl. Major, 12)|Bellver de Cerdanya (La Cerdanya)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat de l’alcalde de Bellver de Cerdanya, Xavier Porta, inaugurarà les obres de remodelació de l’ajuntament de Bellver de Cerdanya.