El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació presideix el cinquè Fòrum de la TDT, un any abans de l'apagada analògica

query_builder   1 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació presideix el cinquè Fòrum de la TDT, un any abans de l'apagada analògica

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, acompanyat pel secretari de Mitjans de Comunicació, Carles Mundó, presidirà el proper dijous, 2 d’abril, el cinquè plenari del Fòrum de la TDT. L’acte es farà a les 10 hores al Palau Moja, a Barcelona. A les 12.15 hores hi haurà un mut pels mitjans gràfics i a les 12.30 hores el conseller i el secretari oferiran una roda de premsa per explicar el contingut de la sessió.
 
El Fòrum de la TDT està impulsat per la Secretaria de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació de tots els agents implicats en el procés d’encesa digital: radiodifusors públics i privats, productors de continguts, operadors de xarxa, instal·ladors, fabricants, distribuïdors, associacions d’empreses de telecomunicacions, i diferents organismes de l’Administració (CAC, CMT, Secretaría de Telecomunicaciones y Sociedad de la Información).
 
Està previst que en aquest cinquè plenari s’abordin els temes següents: seguiment del Pla d’Actuació de la TDT a Catalunya, dades d’Implantació de la TDT a Catalunya i informació sobre el pla Catalunya Connecta, del Departament de Governació i Administracions Públiques.

12:30|.Palau Moja (c. Portaferrissa, 3)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, acompanyat pel secretari de Mitjans de Comunicació, Carles Mundó, presidirà el cinquè plenari del Fòrum de la TDT. L’acte es farà a les 10 hores al Palau Moja, a Barcelona. A les 12.15 hores hi haurà un mut pels mitjans gràfics i a les 12.30 hores el conseller i el secretari oferiran una roda de premsa per explicar el contingut de la sessió.