Carles Vega inaugura els cursos sobre creació i gestió d'associacions per a persones immigrants

query_builder   10 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Carles Vega inaugura els cursos sobre creació i gestió d'associacions per a persones immigrants

El curs ofereix coneixements, entre d'altres, sobre gestió d'equips i comunicació interna, fonts de finançament i comptabilitat.
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, inaugurarà demà el primer dels cursos sobre creació i gestió d’associacions per a persones immigrants. L’acte tindrà lloc a les 09:00 hores a l’Escola de l’Esplai de la Lleida.
 
La celebració d’aquest curs, que consta de quatre sessions, s’emmarca en el programa de suport a les entitats de ciutadans d’origen estranger que contempla el Pla de Ciutadania i Immigració. Es tracta d’una iniciativa de la Secretaria per a la Immigració del Departament d’Acció Social i Ciutadania, la Direcció general d’Afers Religiosos i el Departament de Governació i Administracions Públiques.
 
El curs que demà s’inaugura a Lleida oferirà als assistents coneixements, entre d’altres, sobre gestió d’equips i comunicació interna, fonts de finançament i comptabilitat.

09:00|.Escola de l'Esplai (c. Acadèmia, 7)|Lleida (El Segrià)

El director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, inaugurarà el primer dels cursos sobre creació i gestió d’associacions per a persones immigrants.