Modificació convocatòria: Constitució de la Taula de l'Aigua

query_builder   17 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Modificació convocatòria: Constitució de la Taula de l'Aigua

.
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, presidirà el proper dilluns 20 d’abril a les sis de la tarda, a la sala Àgora de CosmoCaixa de Barcelona, la constitució de la Taula de l’Aigua. A l’acte hi assistirà també el secretari de Relacions Institucionals i Participació, Josep Vendrell.
 
La Taula de l’Aigua, creada en compliment de la Moció 30/VIII del Parlament de Catalunya (BOPC 269, de 26 de maig del 2008) i de l’Acord de Govern de 24 de febrer del 2009, pel qual es dissol la Taula Nacional de la Sequera un cop superat l’episodi, ha de permetre fer una anàlisi acurada, amb un debat serè, per tal d’aprofundir en el consens i la consolidació del model de gestió de l’aigua a Catalunya i fer possible un ampli acord en matèria de planificació hidrològica i política hidràulica a mig i llarg termini.
 
Així, la Taula de l’Aigua se centrarà a desenvolupar i impulsar el procés del Debat de l’Aigua, iniciat el passat mes de desembre, i a validar-ne els resultats. Comptarà amb la participació de tots els grups parlamentaris i els agents socials, acadèmics i ambientals més representatius.
 
En el marc d’aquest acte es presentarà una conferència sobre la implementació de la Directiva marc de l’aigua a França a càrrec de l’economista Thierry Davy, expert en escassetat d’aigua i sequera i representant de l’Agència Francesa de l’Aigua i del Ministeri de Medi Ambient de França al Grup de Treball de la Comissió Europea.
.

18:00|.Sala Àgora de CosmoCaixa (c. Isaac Newton, 26)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, presidirà la constitució de la Taula de l’Aigua. A l’acte assistiran també el secretari de Relacions Institucionals i Participació, Josep Vendrell; la delegada del Govern a Barcelona, Carme San Miguel, i el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy.