El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix el lliurament dels Premis Civisme 2008

query_builder   21 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix el lliurament dels Premis Civisme 2008

Dotats amb un total de 37.000 euros, estan formats pels premis Serra i Moret a obres inèdites, Jaume Ciurana a l'actuació cívica juvenil i als mitjans de comunicació
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà l’acte de lliurament dels Premis Civisme 2008 que tindrà lloc al Palau de la Generalitat, dimecres, 22 d’abril, vigília de la Diada de Sant Jordi. En aquest acte de lliurament dels premis, que tenen com a objectiu general la promoció del civisme des de diferents àmbits d’actuació, també hi participarà el secretari d’Acció Ciutadana, Josep M. Civis, entre d’altres responsables del departament.
 
Els Premis de Civisme són un certamen convocat des de la Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques. Estan formats pels Premis Serra i Moret, d’assaig, treball pedagògic, còmic i producció audiovisual; els Premis Jaume Ciurana, a l’actuació cívica juvenil; i els Premis als Mitjans de Comunicació, per a premsa escrita, televisió, ràdio i web. En el seu conjunt, aquests premis pretenen potenciar tots aquells comportaments i actituds fonamentats en la tolerància, l’educació, la cultura, la urbanitat, el progrés, l’amabilitat, la ciutadania, el patriotisme, així com tots aquells valors que estimulen i afavoreixen una bona convivència entre les persones i el respecte per la llibertat individual i col·lectiva.

18:30|.Palau de la Generalitat (pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà l’acte de lliurament dels Premis Civisme 2008.