El conseller Baltasar presenta un llibre sobre la sostenibilitat en la construcció i en l'ús de l'habitatge

query_builder   21 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Baltasar presenta un llibre sobre la sostenibilitat en la construcció i en l'ús de l'habitatge

En el marc del Saló Construmat '09
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, la directora general de Qualitat de l’Edificació i Rehabilitació de l’Habitatge, Núria Pedrals, i el president del Comitè organitzador de Construmat ’09, Josep Miarnau, presentaran demà dimecres, 22 d’abril, a les 12 hores, el llibre 34 Kg de CO2, en el marc de la Jornada Perquè rehabilitar?, organitzada pel Departament de Medi Ambient i Habitatge.
 
El llibre és una mostra del que suposa l’aplicació progressiva i constant de criteris de sostenibilitat en l’àmbit de la construcció, des de la utilització i el consum del territori, dels recursos naturals, de la qualitat dels materials, de la petjada ecològica de les configuracions urbanes, de les solucions constructives, de les noves tecnologies i de les energies renovables fins a l’ús dels edificis.

12:00|.Saló Construmat. Fira de Barcelona. Recinte Gran Via (Estand 475. Pavelló 1)|Hospitalet de Llobregat (El Barcelonès)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar; la directora general de Qualitat de l’Edificació i Rehabilitació de l’Habitatge, Núria Pedrals, i el president del Comitè organitzador de Construmat ’09, Josep Miarnau, presentaran el llibre 34 Kg de CO2, en el marc de la Jornada Perquè rehabilitar?, organitzada pel Departament de Medi Ambient i Habitatge.