El conseller Jordi Ausàs farà entrega d'un llibre i una rosa a una persona gran en el marc de la campanya "Sant Jordi, 1.001 roses contra l'oblit"

query_builder   22 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Ausàs farà entrega d'un llibre i una rosa a una persona gran en el marc de la campanya "Sant Jordi, 1.001 roses contra l'oblit"

L'acció està organitzada per l'Associació Amics de la Gent Gran i vol que totes les persones grans puguin celebrar aquesta diada
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, farà entrega d’un llibre i una rosa a una persona gran en el marc de la campanya “Sant Jordi, 1.001 roses contra l’oblit” organitzada per l’Associació Amics de la Gent Gran aquest dijous, 23 d’abril, diada de Sant Jordi a les 9 hores del matí.
 
El conseller Jordi Ausàs arribarà al hall del Gran Teatre del Liceu on serà rebut pel president de la Fundació Amics de la Gent Gran, Alejandro Jiménez. Allà recollirà un llibre i una rosa i es dirigirà al domicili d’una àvia per fer-li entrega dels presents. La campanya “Sant Jordi, 1.001 roses contra l’oblit” vol que totes les persones grans puguin celebrar aquesta diada seguint la tradició, i per aquest motiu diversos voluntaris recorren la ciutat per portar roses i llibres a casa de la gent gran.
 
Amics de la Gent Gran és una organització de voluntariat, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones grans que viuen soles. La seva missió és alertar sobre les greus condicions d’aïllament social i solitud que pateixen moltes persones grans a Catalunya i alleugerir-ne el sentiment de soledat.  

09:00|.Gran Teatre del Liceu (La Rambla, 51-59)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, farà entrega d’un llibre i una rosa a una persona gran en el marc de la campanya “Sant Jordi, 1.001 roses contra l’oblit”.