Agenda del conseller Joan Saura per a la Diada de Sant Jordi

query_builder   22 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Agenda del conseller Joan Saura per a la Diada de Sant Jordi

Demà, dijous 23 d'abril, a les 9.30 h, el conseller se suma a la campanya solidària d'Amics de la Gent Gran "Cap persona gran sense rosa" amb motiu de Sant Jordi. A les 10.30 h, participarà en l'esmorzar institucional de Sant Jordi al Palau Pedralbes
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, participarà demà dijous, 23 d’abril (10.30 h), en la recepció institucional organitzada per la Generalitat al Palau de Pedralbes amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Abans, el conseller se sumarà a la campanya de l’entitat Amics de la Gent Gran  “Cap persona gran sense rosa” perquè avis i àvies que viuen sols rebin un llibre i una rosa per Sant Jordi de la mà d’algun personatge públic. El conseller recollirà la rosa i el llibre a les 9.30 h al Gran Teatre del Liceu i, més tard (12.30 h), els lliurarà a una àvia del barri de Les Corts.  
 
A les 17.15 h,  el conseller Saura participarà en la commemoració de l’Any Carles Riba que consisteix en una lectura de textos a la plaça Sant Jaume. La lectura d’aquest any es dedicarà a l’obra del poeta Carles Riba, amb motiu del 50è aniversari de la seva mort.

10:30|.Palau de Pedralbes (Avda/. Diagonal, 686)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller Saura participa en els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi