Presentació de la 'Guia de Producció Audiovisual' i balanç de les filmacions realitzades durant l'any 2008 a Catalunya

query_builder   23 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació de la 'Guia de Producció Audiovisual' i balanç de les filmacions realitzades durant l'any 2008 a Catalunya

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i el delegat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, presentaran divendres vinent, 24 d’abril, la Guia de Producció Audiovisual, elaborada per la Barcelona-Catalunya Film Commission. L’acte es farà a les 12 hores a l’Auditori del MACBA.
 
La guia és una eina a disposició dels professionals nacionals i internacionals que centralitza la informació necessària per rodar a Catalunya: directori amb empreses de producció i de serveis, dades sobre institucions i normatives, contactes de municipis i localitzacions a disposició dels professionals.
 
Durant la presentació, també es donaran a conèixer les dades relatives als rodatges que es van dur a terme a Catalunya i a Barcelona durant l’any 2008 i la repercussió que van tenir en el sector.
 
La Barcelona-Catalunya Film Commission és un servei públic de l’Ajuntament de Barcelona (Institut de Cultura de Barcelona) i de la Generalitat de Catalunya (Institut Català de les Indústries Culturals) que està a la disposició del sector audiovisual amb la voluntat de promoure i facilitar els rodatges a tot Catalunya i d’estimular i consolidar la indústria cinematogràfica i audiovisual catalana i els serveis que se’n deriven a tot el territori.

12:00|.MACBA (pl. dels Àngels, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i el delegat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, presentaran la Guia de Producció Audiovisual, elaborada per la Barcelona-Catalunya Film Commission, i faran balanç de les filmacions realitzades durant l’any 2008 a Catalunya