El conseller Jordi Ausàs presenta l'Arxiu Virtual de Memòria Local de la Conca de Barberà i la Baixa Segarra a Montblanc

query_builder   23 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Ausàs presenta l'Arxiu Virtual de Memòria Local de la Conca de Barberà i la Baixa Segarra a Montblanc

El Departament de Governació ha subvencionat aquest projecte d'extensió de les TIC amb 27.000 euros
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presentarà l’Arxiu Virtual de Memòria Local de la Conca de Barberà i la Baixa Segarra (AVML) el proper divendres, 24 d’abril, a les 10 hores a l’ajuntament de Montblanc. El conseller estarà acompanyat per l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu; el president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, David Rovira; el president de l’associació la Veu Jove de la Conca, Ramon M. Huguet, i el director territorial de Governació a Tarragona, Francesc Tarragona.
 
El projecte Arxiu Virtual de Memòria Local de la Conca de Barberà i la Baixa Segarra, impulsat per la Veu Jove de la Conca, ha rebut un ajut de 27.111 euros per part del Departament de Governació i Administracions Públiques, a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació. Aquest projecte està subvencionat per una línia d’ajuts a la producció de continguts digitals, serveis digitals i dinamització de l’ús d’aquests continguts, amb l’objectiu de potenciar les TIC entre col·lectius amb dificultats d’accés.
 
En aquesta nova fase de l’AVML s’ha creat un Banc de Memòria Digital amb continguts de lliure accés, amb vídeos, fotografies i textos relacionats amb la comarca i els seus habitants, al voltant de la qual s’ha creat una comunitat social en línia. També s’han format el col·laboradors de Ràdio Montblanc per produir continguts audiovisuals.

10:00|.Ajuntament de Montblanc (pl. Major, 1)|Montblanc (La Conca de Barberà)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presentarà l’Arxiu Virtual de Memòria Local de la Conca de Barberà i la Baixa Segarra.