Les lleis òmnibus al teu abast: beneficis a l'empresa

El delegat del Govern explicarà les lleis òmnibus a Molins de Rei (Baix Llobregat)

query_builder   4 juny 2012 18:53

event_note Nota de premsa

Les lleis òmnibus al teu abast: beneficis a l'empresa

El delegat del Govern explicarà les lleis òmnibus a Molins de Rei (Baix Llobregat)

El delegat, Salvador Jorba, visitarà Molins de Rei el pròxim 18 de juny per continuar la campanya de difusió de les lleis òmnibus a la demarcació de Barcelona. Li acompanyarà l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz i el regidor d'Empresa, Esteve Altozano. L’acte, adreçat especialment als representants del sector productiu, tindrà lloc a la sala Punt de Comerç, carrer Casanova, 30, a les 9 del matí.
 
Jorba explicarà casos concrets per conèixer i entendre millor l’abast i les possibilitats pràctiques d’algunes de les modificacions contingudes a les lleis òmnibus. La convocatòria s’adreça especialment als representants del sector productiu de Molins de Rei i el seu entorn comarcal: empresaris, professionals autònoms i emprenedors.
 
Les lleis òmnibus afecten diferents competències de la Generalitat, concentren i modifiquen la normativa dirigida a l'agilitació administrativa, a la simplificació de requisits i tràmits i a la promoció de l'activitat econòmica, així com també modifiquen la regulació audiovisual i l’àmbit  d'urbanisme. El nou conjunt normatiu és resultat de la modificació de 87 lleis, i la derogació total de 6 i parcial d’altres 23.
 
Es tracta d’una reforma administrativa sense precedents que respon al triple objectiu d’austeritat, aprimament i agilitat en què es fonamenta l’acció del Govern de la Generalitat. Aquest esforç de simplificació té l’objectiu de facilitar el desenvolupament del sector productiu i contribuir a la recuperació econòmica del país.
 
Aquesta iniciativa de la Delegació del Govern es va iniciar a Cardedeu (Vallès Oriental) el dia 2 de maig, va continuar a Vilanova i la Geltrú (Garraf) el 22 de maig, i segueix a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) el 14 de juny,
 
 
RECORDEM:
 
ACTE: Difusió de les lleis òmnibus, amb casos pràctics.
LLOC: Sala Punt de Comerç, carrer Casanova, 30. Molins de Rei
HORA: 09:00. Durada aproximada 45 minuts.
 
Lliure accés dels mitjans de comunicació, sense roda de premsa.

09:00|Presentació de les lleis òmnibus a Molins de Rei.Sala Punt de Comerç (c. Casanova, 30)|Molins de Rei (Baix Llobregat)

El delegat, Salvador Jorba, presentarà les lleis òmnibus a Molins de Rei. L'acompanyaran l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, i el regidor de Promoció Econòmica, Esteve Altozano.