L'espectacle "Traïció" fa una gira per Catalunya i Balears

query_builder   14 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

L'espectacle "Traïció" fa una gira per Catalunya i Balears

Amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació
Dissabte 25 d’abril, el Teatre de Blanes acollirà l’inici de la gira de l'espectacle Traïció, considerada la millor peça teatral de Harold Pinter. Durant el primer semestre de 2009 Traïció visitarà també Badalona, Palma de Mallorca, Manacor, Sant Cugat del Vallès, Mataró, Sabadell, Tarragona, Sant Feliu de Guíxols i Vilafranca del Penedès, en una gira que té el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. 
 
El dramaturg Harold Pinter planteja a Traïció la història d’un triangle amorós. En l’adaptació produïda pel Teatre Lliure i el Centre d’Arts Escèniques de Salt / Girona, els actors que protagonitzen aquest triangle són Pere Ponce, Francesc Orella i Vicenta N'Dongo. Dirigida per Carles Alfaro, l’obra mostra un matrimoni que explica les seves aventures extraconjugals i reflexiona sobre la traïció vista des de la parella. 
 
Emmarcada dins del projecte Cultura en Gira, aquesta itinerància respon a l’objectiu de difondre noves propostes d’arts escèniques amb la finalitat d’apropar-les al públic d’arreu de Catalunya.
 

22:00|.Teatre de Blanes. Carrer Ample, 26|Blanes (La Selva)

L'espectacle Traïció fa una gira per Catalunya i Balears