El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació inaugura la Biblioteca del Nord de Sabadell

query_builder   24 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació inaugura la Biblioteca del Nord de Sabadell

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras; l’alcalde de Sabadell, Manel Bustos, i el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, inauguraran demà, dissabte 25 d’abril, a les 12.30 hores, la Biblioteca del Nord, al barri de Ca n’Oriac de Sabadell. Acompanyarà el conseller la directora general de Cooperació Cultural, Anna Falguera.
 
Amb una superfície de 2.500 metres quadrats i 140 punts de lectura, la Biblioteca Nord és la segona més gran de Sabadell. Construïda segons el projecte dels arquitectes Josep Palau i Pere Puig, la biblioteca és un edifici de dues plantes. En la planta baixa s’ubiquen les àrees infantil, de publicacions periòdiques i l’espai multimèdia. En la primera planta hi ha la sala de fons general, Internet i la zona de treball intern.
 
Aquest equipament cultural disposa també d’una sala polivalent, dos espais de suport, una aula d’ofimàtica, una sala d’estudi i un bar. La biblioteca disposa de zona wi-fi, accés públic a Internet i àrea de música.

12:30|.Biblioteca del Nord (Ronda Navacerrada, 60)|Sabadell (El Vallès Occidental)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, inaugurarà la Biblioteca del Nord de Sabadell.