Primera trobada de la Federació d'agrupacions de defensa forestal del Vallès Oriental

query_builder   24 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Primera trobada de la Federació d'agrupacions de defensa forestal del Vallès Oriental

.
La directora general del Medi Natural, Núria Buenaventura, assistirà aquest diumenge, 26 d’abril, a la I Trobada de la Federació d’agrupacions de defensa forestal (ADF) del Vallès Oriental. La celebració es farà al Parc del Mirador de les Franqueses del Vallès i els actes s’iniciaran a partir de les 10 del matí amb un esmorzar popular.
 
 
Les agrupacions de defensa forestal són associacions formades per propietaris forestals i els ajuntaments dels municipis del seu àmbit territorial, i tenen com a finalitat la prevenció i la lluita contra els incendis forestals.
 
 
Les federacions comarcals d'ADF fan anualment una trobada, entre els mesos d’abril i maig, que sol ser un esmorzar o un dinar i activitats que organitza cada any una de les ADF integrant de la Federació. A més, el Departament de Medi Ambient i Habitatge organitza anualment una trobada general d'ADF de Catalunya que aquest any es farà  el 10 de maig a Guissona (Segarra). 

10:30|.Parc del Mirador|Franqueses del Vallès (El Vallès Oriental)

La directora general del Medi Natural, Núria Buenaventura, assistirà a la I Trobada de la Federació d’agrupacions de defensa forestal (ADF) del Vallès Oriental.