OCUPACIÓ

La secretària d'Ocupació, Esther Sànchez, presenta a Girona el nou dispositiu del SOC perquè les empreses puguin oferir pràctiques no laborals als joves en atur

query_builder   5 juny 2012 12:11

event_note Nota de premsa

OCUPACIÓ

La secretària d'Ocupació, Esther Sànchez, presenta a Girona el nou dispositiu del SOC perquè les empreses puguin oferir pràctiques no laborals als joves en atur

 
  • L’acte, que tindrà lloc a l’Auditori Josep Irla de la Generalitat (Auditori Josep Irla. Pl. Pompeu Fabra, 1), començarà a les 09:15 hores i és obert als mitjans de comunicació
 
  • A les 10:15 hores, la secretària d’Ocupació i Relacions Laborals atendrà als mitjans de comunicació
 
Demà, dimecres 6 de juny, la secretària d’Ocupació i Relacions Laborals, Esther Sànchez, acompanyada del director de la Xarxa Ocupacional del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Jesús Quiroga, presentarà a l’empresariat gironí el dispositiu organitzat pel SOC perquè les empreses puguin oferir pràctiques no laborals als joves en atur.
 
La trobada, que començarà a les 09:15 hores, tindrà lloc a la seu de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Girona (Pl. Pompeu Fabra, 1) i és oberta als mitjans de comunicació.
 
En acabar, al voltant de les 10:15 hores, la secretària d’Ocupació i Relacions Laborals, Esther Sànchez, atendrà als mitjans de comunicació.
 
Les pràctiques no laborals estan destinades a les persones joves d’entre 18 i 25 anys en situació d’atur, inscrites com a demandants d’ocupació al SOC, que estiguin en possessió d’una titulació universitària, de formació professional (grau mig o superior), del mateix nivell que la titulació de formació professional que sigui corresponent als ensenyaments de formació professional, artístics o esportius, o d’un certificat de professionalitat.
 
Les pràctiques no laborals en empreses, que no suposen en cap cas l’existència de relació laboral entre l’empresa i la persona que realitza les pràctiques, tenen l’objectiu de dotar a la persona jove amb qualificació d’una experiència laboral per tal d’assolir la seva inserció laboral.