El conseller Jordi Ausàs inaugura l'Avinguda de l'Esport d'Olost de Lluçanès i presideix un dinar amb la gent gran

query_builder   24 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Ausàs inaugura l'Avinguda de l'Esport d'Olost de Lluçanès i presideix un dinar amb la gent gran

El Departament de Governació ha subvencionat amb 511.000 euros del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) les millores d'accés a la zona esportiva
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del coordinador dels Serveis Territorials de Governació a la Catalunya Central, Antoni Casassas, i l’alcalde d’Olost, Josep M. Freixanet, inaugurarà l’Avinguda de l’Esport d’Olost de Lluçanès el diumenge, 26 d’abril, a les 12 hores del migdia.
 
El Departament de Governació i Administracions Públiques ha finançat les obres d’urbanització dels accessos a la zona esportiva amb 511.000 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).
 
Tot seguit, el conseller Jordi Ausàs farà una visita institucional a l’Ajuntament, on signarà el seu llibre d’honor i es reunirà amb l’equip de govern del municipi. A les 14 hores, el conseller Jordi Ausàs participarà en un dinar al Casal de la Gent Gran d’Olost acompanyat per l’alcalde del municipi, Josep M. Freixanet i la presidenta del Casal d’Avis, Rosa Casals.
 

12:00|.Ajuntament d'Olost de Lluçanès (pl. Major, 1)|Olost (Osona)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà l’Avinguda de l’Esport d’Olost de Lluçanès i participarà en un dinar al Casal de la Gent Gran del municipi.