El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació inaugura demà la Casa de la Ràdio i la Televisió

query_builder   27 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació inaugura demà la Casa de la Ràdio i la Televisió

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, inaugurarà demà dimarts, 28 d’abril, a les 19:00h, la Casa de la Ràdio i la Televisió.
 
Es tracta d’un espai didàctic i pedagògic que posa a l’abast de tothom, sense distinció d’edats, el món de la ràdio i la televisió, un escenari interactiu amb platós, estudis de ràdio, sales de realització i edició. L’edifici està situat al bell mig de Barcelona (la confluència del carrer Balmes amb l’avinguda Diagonal) i en un escenari insòlit, una casa de l’Eixample construïda el 1850.
 
A la Casa de la Ràdio i la Televisió, el visitant hi trobarà una exposició d’aparells, cartells i publicacions sobre la història de la ràdio i la televisió; espais diversos de projecció de documentals sobre l’evolució dels mitjans audiovisuals; un plató virtual multicàmera amb teleprompter; l’estudi de ràdio des del qual va emetre la primera ràdio per Internet de l’Estat espanyol; sales d’actes, maquillatge, edició i continuïtat; un camerino; exposicions temporals dedicades al periodisme radiofònic i televisiu, portades que han fet història al segle XX i exemplars de números 1 de diaris de tot el món; visites guiades per a particulars, grups i escoles; visites amb audiodescripció, etc.
 
La Casa de la Ràdio i la Televisió és una iniciativa de l’ACIOJ, associació fundadora de TSF NETWORK (Xarxa Euroregional de Televisions Sense Fronteres).
 

19:00|.Casa de la Ràdio i la Televisió (c. Balmes, 162)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, inaugurarà la Casa de la Ràdio i la Televisió.