El conseller de Governació, Jordi Ausàs, assisteix a la celebració del 25è aniversari de les Oficines d'Acció Ciutadana

query_builder   28 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, assisteix a la celebració del 25è aniversari de les Oficines d'Acció Ciutadana

L'acte comptarà amb la participació de l'escriptor i expert en comunicació Sebastià Serrano
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, assistirà a la celebració del 25è aniversari de les Oficines d’Acció Ciutadana (OAC) que tindrà lloc dimecres, 29 d’abril, a partir de les 19 hores, a la Casa del Mar de Barcelona. L’acte inclourà una ponència sobre comunicació a càrrec de l’escriptor i catedràtic de lingüística general i teoria de la comunicació de la Universitat de Barcelona, Sebastià Serrano.
 
Les OAC són dependències administratives d’atenció directa a la ciutadania, la finalitat de les quals és apropar, de forma desconcentrada, l’Administració de la Generalitat de Catalunya tant a les persones com al teixit associatiu de l’entorn on estan ubicades. Actualment, hi ha 65 oficines a tot Catalunya, des d’elles s’informa, es tramita i es gestiona qualsevol consulta que s’adreci a la Generalitat i al seu marc competencial, especialment en l’àmbit de la promoció del civisme i l’impuls d’activitats de suport a les associacions i les entitats de voluntariat. A més, funcionen com a registres auxiliars de l’Administració.
 
A l’acte de celebració dels 25 anys d’OAC hi assistiran, a més del conseller Jordi Ausàs, el secretari d’Acció Ciutadana, Josep Maria Civis: la directora general d’Acció Cívica, Violant Mascaró, i el director dels Serveis Territorials de Governacio a Barcelona, Joan Rabasseda. Així mateix, hi haurà representants de les diferents OAC del territori.

19:00|.Casa del Mar de Barcelona (c. d'Albareda, 11-13)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, assistirà a la celebració del 25è aniversari de les Oficines d’Acció Ciutadana.