Presentació dels finalistes dels Premis Llanterna Digital 2012 i de la 5a Mòstra de Cinèma Occitan

query_builder   6 juny 2012 10:36

event_note Nota de premsa

Presentació dels finalistes dels Premis Llanterna Digital 2012 i de la 5a Mòstra de Cinèma Occitan

Divendres vinent, 8 de juny, a les 18.30 hores, a La Canonja (Seu Vella de Lleida), es farà la presentació dels finalistes d’enguany amb els Premis Llanterna Digital, que promouen l’ús del català i l’occità a través de la creació audiovisual. Intervindran a la roda de premsa la directora general de Política Lingüística del Departament de Cultura, Yvonne Griley; la directora dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Lleida, Carme Vidal; la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Lleida, Montse Parra, i el president del jurat dels premis, el crític cinematogràfic Àlex Gorina, acompanyats de representants de la resta d’entitats organitzadores.
 
En la roda de premsa també es donarà a conèixer la programació de la 5a edició de la Mòstra de Cinèma Occitan “Llanterna Digital”, que es farà el 19, 26 i 27 de juny a Lleida.
 
L’acte de lliurament dels Premis tindrà lloc mitja hora després, a les 19 hores, al mateix Castell del Rei. Els premis són una iniciativa de la Coordinadora de Serveis Lingüístics de Lleida, que està integrada per representants del Departament de Cultura de la Generalitat; del Consorci per a la Normalització Lingüística, CNL de Lleida; dels serveis territorials d’Ensenyament, de Salut i de Justícia de la Generalitat de Catalunya; del Servei Lingüístic de la Universitat de Lleida; de l’Escola Oficial d’Idiomes de Lleida, i del Servei Lingüístic de Comissions Obreres.