El conseller Tresserras assisteix a la recepció oficial de la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d'Igualada

query_builder   2 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Tresserras assisteix a la recepció oficial de la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d'Igualada

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, visitarà divendres vinent, 3 d’abril, a les 17 hores, la Llotja de professionals de la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d’Igualada, a la plaça de Cal Font. A les 18 hores, assistirà a la recepció oficial que es farà al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada amb motiu de la Mostra, en què també hi intervindrà l’alcalde d’Igualada, Jordi Aymamí.
 
A les 19 hores, el conseller assistirà a l’inici de La Mostra al carrer amb l'espectacle Ocells de Festa de la Cia. Artistras, a la plaça de l'Ajuntament. Per últim, a les 19.30 hores, el conseller Tresserras inaugurarà l'exposició 20 anys de La Mostra a la Sala Municipal d'Exposicions, organitzada per Fundació Xarxa, Associació Rialles, Grup Bambalina Cerdanyola, Òmnium Cultural i La Mostra.
 
La Mostra de Teatre Infantil i Juvenil, que celebra la seva 20a edició de l’1 al 5 d’abril, ha programat enguany més d’un centenar de funcions, entre espectacles de sala, de carrer i tallers. En total hi haurà 51 companyies que exhibiran les seves produccions a programadors i a públic general i que s’han seleccionat d’entre les 241 propostes que van sol·licitar participar-hi. La Mostra acollirà 18 estrenes i cinc companyies emergents: Playmodes, Crema Espectacles, Egos Petits, El Replà Produccions i Tanaka Teatre.

18:00|.Ajuntament d'Igualada (pl. de l'Ajuntament, 1)|Igualada (Anoia-Penedès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, assistirà a la recepció oficial que es farà al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada amb motiu de la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil.