El Parc Natural de l'Alt Pirineu presenta una guia il·lustrada de natura

query_builder   29 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El Parc Natural de l'Alt Pirineu presenta una guia il·lustrada de natura

.
El president del Parc Natural de l’Alt Pirineu, Martí Boada, i l’adjunt al director de Serveis Territorials de Medi Ambient i Habitatge per a l’Alt Pirineu i Aran, Òscar Augé, i el naturalista, Toni Llobet, presentaran demà dijous, 30 d’abril, la guia il·lustrada de natura Flora i fauna del Parc Natural de l’Alt Pirineu.
 
Aquest llibre, que té 128 pàgines i recull 610 espècies il·lustrades de flora i fauna, l’ha editat Brau Edicions amb la col·laboració econòmica i tècnica del Departament de Medi Ambient i Habitatge. Les il·lustracions fetes per Toni Llobet mostren amb detall espècies que van des de bolets fins a grans ocells, passant per tota mena de plantes, arbustos caragols, papallones, mamífers i invertebrats entre d’altres espècies.
 
La nova publicació forma part d’una col·lecció de guies dels parcs naturals en la qual estan representades les espècies més comunes i singulars dels animals i de les plantes que es troben en els espais protegits. De moment s’han publicat les guies del Parc Natural del Cap de Creus, del Parc Natural del Delta de l’Ebre i del Parc Natural del Montseny.
 

19:00|.Seu del Parc Natural de l'Alt Pirineu. Carrer de la Riba,1|Llavorsí (El Pallars Sobirà)

Presentació de la guia Il·lustrada de natura Flora i fauna del Parc Natural de l’Alt Pirineu