Artur Mas presidirà demà l'acte commemoratiu del 50è aniversari d'Edicions 62

query_builder   6 juny 2012 17:01

event_note Nota de premsa

Artur Mas presidirà demà l'acte commemoratiu del 50è aniversari d'Edicions 62

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà demà, dijous 7 de juny, a les 20 hores, l’acte commemoratiu del 50è aniversari d’Edicions 62, que es farà al CaixaForum de Barcelona. Acompanyaran el president la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau; el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba.
 
L’acte, que conduirà la presentadora Txe Arana, s’obrirà amb la projecció d’un audiovisual commemoratiu dels 50 anys d’Edicions 62. A continuació intervindran el director general i el president del Grup 62, Xavier Mallafré i Josep Maria Castellet, respectivament. Clourà els parlaments el president Mas. Seguidament, hi haurà una actuació musical a càrrec de Maria del Mar Bonet i Dani Espasa i una lectura del poema “El lector” de Gabriel Ferrater, que farà l’actor Jordi Boixaderas.
 
Des del seu naixement, l’any 1962, Edicions 62 ha publicat uns 5.000 títols de tots els gèneres en llengua catalana. El catàleg, amb més de 2.000 autors, inclou 47 premis Nobel i 30 “best-sellers”, entre els quals destaca Mecanoscrit del segon origen, de Manuel de Pedrolo, amb més d’un milió d’exemplars venuts.
 

20:00|El president Mas presideix l'acte commemoratiu del 50è aniversari d'Edicions 62.CaixaFòrum (av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8)|Barcelona (Barcelona)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà l'acte amb motiu del 50è aniversari d'Edicions 62. L'acompanyaran la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau; el conseller de Cultura, Ferran Mascarell; el secretari de Comunicació, Josep Martí; el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès, i el delegat territorial del Govern a Barcelona, Salvador Jorba. En l'acte intervindran el director general del Grup 62, Xavier Mallafré; el president del grup, Josep Maria Castellet, i el president Mas.