El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació assisteix al lliurament de la 25a edició dels premis Valeri Serra i Boldú de cultura popular

query_builder   3 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació assisteix al lliurament de la 25a edició dels premis Valeri Serra i Boldú de cultura popular

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, acompanyat pel director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC), Ramon Fontdevila, assistirà demà dissabte, 4 d'abril, al lliurament de la 25a edició dels premis Valeri Serra i Boldú de cultura popular. L'acte es farà a les 22 hores al Teatre Armengol de Bellpuig (Urgell).
 
El Premi Valeri Serra i Boldú de cultura popular té com a objectiu promoure la recerca i estudi del patrimoni immaterial català. Els textos presentats han de ser obres inèdites i escrites en català de recerca o alta divulgació sobre qualsevol tema de cultura popular de les terres de parla catalana.
 
A més del Premi Valeri Serra i Boldú, també es lliuraran els premis per a textos escrits per joves i infants. Els premis estan adreçats a alumnes d’ESO, batxillerat i cicles formatius, i els treballs han de ser inèdits, originals i escrits en català, sobre qualsevol tema de cultura popular catalana.

22:00|.Teatre Armengol (pl. Ramon Folch, 17)|Bellpuig (L' Urgell)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, assistirà al lliurament del XXV Premi Valeri Serra i Boldú de Cultura Popular.