El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita el Casal de Gent Gran d'Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa

query_builder   7 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita el Casal de Gent Gran d'Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa

També visitarà l'Ajuntament d'Olot i el municipi de Riudaura
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials de Governació a Girona, Mireia Mata, visitarà el casal de la Gent Gran d’Olot, aquest dimecres, 8 d’abril a les 12 hores.  El casal de la Gent Gran d’Olot és un equipament gestionat per la Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques.
 
Abans d’anar al Casal, a les 11 hores, el conseller Jordi Ausàs farà una visita institucional al Consell Comarcal de la Garrotxa on signarà el seu llibre d’honor i es reunirà amb el seu president, Joan Espona, i amb el vicepresident i gerent de l’ens comarcal. El conseller aprofitarà per visitar l’emplaçament on s’ubicarà l’edifici per serveis municipals que prestarà el Consell Comarcal de la Garrotxa. Aquest nou equipament es realitzarà amb una inversió de 385.500 euros del Departament de Governació i Administracions Públiques a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) previst per al 2012.
 
Després de la visita al Casal el conseller de Governació, Jordi Ausàs, farà una visita institucional a l’Ajuntament d’Olot, on es reunirà amb membres del consistori, i a partit de les 13 hores es dirigirà a Riudaura on signarà el llibre d’Honor de l’Ajuntament i es reunirà amb l’equip de govern del municipi.

12:00|.Casal de la Gent Gran d'Olot (c. Bisbe Lorenzana, 2)|Olot (La Garrotxa)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, visitarà el Casal de la Gent Gran d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa.