El conseller Jordi Ausàs presenta el projecte d'un programari gratuït d'estimulació cerebral de persones amb discapacitat

query_builder   13 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Ausàs presenta el projecte d'un programari gratuït d'estimulació cerebral de persones amb discapacitat

Aquesta iniciativa, impulsada per la Fundació Ave Maria, ha rebut una subvenció de Governació de 60.000 euros
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presentarà el projecte del programa de descàrrega gratuïta per a l’estimulació cerebral de persones amb discapacitat a la seu de la Fundació Ave Maria, a Sitges, el proper dijous, 14 de maig, a les 13.00 hores. El conseller Jordi Ausàs estarà acompanyat per l’alcalde de Sitges, Jordi Baijet; el director territorial de Governació a Barcelona, Joan Rabasseda; el vicepresident de la Fundació Ave Maria, Julio Molinario, i el director de la Fundació, Antoni Reverter.
 
Aquest projecte, desenvolupat per la Fundació Ave Maria, ha estat subvencionat des del Departament de Governació amb 60.000 euros. El programa es pot descarregar gratuïtament per Internet a l’adreça http://www.fundacio-avemaria.com/taller_virtual.php.
 
El Programa d’estimulació cerebral de persones amb discapacitat és una aplicació informàtica amb una oferta integrada de comprensió universal en un entorn físic adaptat al tipus d’usuari, amb l’objectiu de potenciar l’estimulació cerebral i sensorial de les persones.
 
Abans de la presentació, a les 12.30, el conseller Jordi Ausàs farà una visita institucional a l’Ajuntament de Sitges, on es reunirà amb l’alcalde, Jordi Baijet.

13:00|.Fundació Ave Maria (av. d'Artur Carbonell, 11)|Sitges (El Garraf)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presentarà el Programa d’estimulació cerebral de persones amb discapacitat.