L'Agència Catalana de l'Aigua i l'Ajuntament de Cunit signen un conveni per al desenvolupament d'actuacions del cicle hidràulic

query_builder   13 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

L'Agència Catalana de l'Aigua i l'Ajuntament de Cunit signen un conveni per al desenvolupament d'actuacions del cicle hidràulic

.
L’alcaldessa de Cunit, Judith Alberich, i el director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Manuel Hernández, signaran aquest dijous 14 de maig un conveni per desenvolupar diverses infraestructures estratègiques del cicle de l’aigua a Cunit i assegurar així la garantia d’abastament a les comarques de Tarragona i Barcelona.
 
Aquest acord recull l’acceptació i autorització de l’Ajuntament per a la construcció de la dessalinitzadora del Foix, el projecte de la qual es preveu que s’exposi en breu a informació pública. D'altra banda, el conveni també estableix la canalització del torrent d’en Pedro, amb un import d’1,8 milions d’euros que finançarà l’ACA.
 
Després de la signatura del conveni s’atendran els mitjans de comunicació.

17:30|.Ajuntament de Cunit (c. Major, 12)|Cunit (El Baix Penedès)

El director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Manuel Hernández, i l’alcaldessa de Cunit, Judith Alberich, signaran un conveni per desenvolupar diverses infraestructures estratègiques del cicle de l’aigua a Cunit.