Presentació d'una nova iniciativa de suport a les exposicions que organitzen els museus públics

query_builder   15 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació d'una nova iniciativa de suport a les exposicions que organitzen els museus públics

També es donarà a conèixer el balanç de visites als museus catalans el 2008
El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, presidirà el proper dissabte, 16 de maig, a les 11.30 hores, una roda de premsa per presentar una nova iniciativa de suport a les exposicions que organitzen els museus públics. En la presentació, que es farà al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), també hi assistiran la directora del MNAC, Maite Ocaña; el director del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), Bartomeu Marí; el director del Museu d’Història de Catalunya, Agustí Alcoberro; el director del Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC), Xavier Llovera, i el director del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), Eusebi Casanelles.
 
En la roda de premsa el conseller també farà balanç de les visites que van rebre els museus i col·leccions de Catalunya el 2008. La presentació coincideix amb els actes organitzats amb motiu del Dia Internacional dels Museus, que se celebra dilluns, 18 de maig.
 
 

11:30|.Museu Nacional d'Art de Catalunya (Parc de Montjuïc)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, presidirà la roda de premsa de presentació de la nova iniciativa de suport a les exposicions que organitzen els museus públics.