El secretari d'Acció Ciutadana, Josep M. Civis, presideix la III Trobada Nacional de Colles Sardanistes dels Casals de Gent Gran a les Borges Blanques

query_builder   15 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari d'Acció Ciutadana, Josep M. Civis, presideix la III Trobada Nacional de Colles Sardanistes dels Casals de Gent Gran a les Borges Blanques

L'acte comptarà amb la participació de 27 colles i reunirà més d'un miler de persones provinents d'arreu del principat
El secretari d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques, Josep Maria Civis, presidirà la III Trobada Nacional de Colles Sardanistes dels Casals de Gent Gran de la Generalitat de Catalunya, que tindrà lloc a les Borges Blanques (les Garrigues), dissabte, 16 de maig, a les 12 hores. A l’acte, l’acompanyaran el director dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Lleida, Tomàs Pujol, i l’alcalde de les Borges Blanques, Miquel Àngel Estradé.
 
Abans de començar l’acte, a les 11.30h, el secretari d’Acció Ciutadana, Josep Maria Civis, i l’alcalde de les Borges Blanques, Miquel Àngel Estradé, oferiran una roda de premsa a la Casa de Cultura (passeig del Terrall, s/n).
 
La trobada, que comptarà amb la participació de 27 colles provinents d’arreu del Principat, està organitzada per la Secretaria d’Acció Ciutadana del departament de Governació i Administracions Públiques, amb la col·laboració de la Confraria Sant Raimon (Associació del Casal de Gent Gran de Vilafranca del Penedès), la Federació Sardanista de Catalunya, l’Ajuntament de les Borges Blanques i el Consell Comarcal de les Garrigues.
 
La Trobada Nacional de Colles Sardanistes dels Casals de Gent Gran és una iniciativa que va néixer fa dos anys amb l’objectiu d’aplegar, en una ballada, els usuaris i les usuàries d’aquests equipaments cívics que, alhora, comparteixen l’afició per la sardana. La primera trobada es va celebrar a Vilafranca del Penedès, el 6 de maig de 2007, mentre que la segona trobada es va fer a la Bisbal d’Empordà, el 4 d’octubre de 2008.
 
La ballada d’enguany reunirà un miler d’usuaris i usuàries dels Casals de Gent Gran al passeig del Terrall, situat al cor de la capital de les Garrigues. L’acte finalitzarà amb un dinar de germanor, davant del Casal de Gent Gran de les Borges Blanques.

12:00|.Passeig del Terrall|Borges Blanques (Les Garrigues)

El secretari d’Acció Ciutadana, Josep Maria Civis, presidirà la III Trobada Nacional de Colles Sardanistes dels casals de gent gran de la Generalitat de Catalunya.