La consellera Geli i el conseller Baltasar inauguren diversos equipaments municipals a Teià

query_builder   15 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Geli i el conseller Baltasar inauguren diversos equipaments municipals a Teià

.
Demà dissabte, 16 de maig, a les 11.50 hores, la consellera de Salut, Marina Geli, el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyats de la delegada de Govern a Barcelona, Carme San Miguel, inauguraran un conjunt d’infrastructures municipals a Teià (Maresme).
 
El projecte, en el que hi estan implicats els departaments de Salut, Governació i Medi Ambient i Habitatge, consta de setze pisos amb protecció oficial de lloguer per a gent gran que es van sortejar dijous passat, construïts per l’Incasol i gestionats per Adigsa, amb una planta baixa amb diversos locals destinats a equipaments municipals, entre els quals hi ha un Centre d’Atenció Primària (CAP), que substituirà l’antic consultori local.
 
A més, s’han construït 75 places d’aparcament, s’han urbanitzat els espais oberts i s’ha fet l’enjardinament dels espais comunitaris des dels quals s’accedeix als diferents espais construïts.
 
La comitiva visitarà els equipaments municipals, els pisos i els aparcaments i es preveu l’atenció als mitjans cap a les 12.50, un cop finalitzada la visita.

11:50|.Plaça Catalunya|Teià (El Maresme)

La consellera de Salut, Marina Geli, i el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyats de la delegada de Govern a Barcelona, Carme San Miguel, inauguraran un conjunt d’infrastructures municipals a Teià. El projecte, en què hi participen els departaments de Salut, Governació i Medi Ambient i Habitatge, consta de setze pisos amb protecció oficial de lloguer per a gent gran que es van sortejar dijous passat, construïts per l’Incasol i gestionats per Adigsa, amb una planta baixa amb diversos locals destinats a equipaments municipals, entre els quals hi ha un Centre d’Atenció Primària (CAP), que substituirà l’antic consultori local.