El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita les Valls d'Aguilar

query_builder   15 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita les Valls d'Aguilar

Farà un recorregut pels nuclis de Noves de Segre, Espaén i Guàrdia d'Ares, on es faran unes obres de sanejament finançades pel Departament de Governació
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, visitarà el municipi de les Valls d’Aguilar (Alt Urgell) el proper diumenge 17 de maig. En concret, visitarà els nuclis de Noves de Segre, Espaén i Guàrdia d’Ares. Durant la visita estarà acompanyat pel coordinador territorial de Governació a l’Alt Pirineu i Aran, Josep M. Ardanuy.
 
El conseller Jordi Ausàs arribarà a l’Ajuntament de les Valls d’Aguilar, al nucli de Noves de Segre, a les 11.30 hores. Allà serà rebut per l’alcaldessa, Maria Dolors Vidal, i mantindrà una breu reunió amb els membres del consistori. També signarà el llibre d’honor de l’ajuntament.
 
Tot seguit, a les 12.30 hores, la comitiva es desplaçarà a Espaén, on es farà un recorregut pel nucli. Després, la visita seguirà a Guàrdia d’Ares, on el conseller Jordi Ausàs serà rebut pel president d’aquesta EMD, Sebastià Julià.
 
La comitiva visitarà la part baixa del nucli de Guàrdia d’Ares, on s’executaran unes obres de sanejament d’aigües. Sobre un pressupost total de 70.478 euros, el Departament de Governació finança aquesta actuació amb 63.430 euros del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).
 
Per finalitzar la jornada, el conseller Jordi Ausàs assistirà a un dinar popular al Local Social de Guàrdia d’Ares.

11:30|.Ajuntament de les Valls d'Aguilar (c. del Diputat Garriga, 3)|Valls d'Aguilar (L' Alt Urgell)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, visitarà les Valls d’Aguilar.