Joan Boada presenta la jornada commemorativa "El Tren de l'Exili" i el nou memorial de Portbou

query_builder   20 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Joan Boada presenta la jornada commemorativa "El Tren de l'Exili" i el nou memorial de Portbou

Dijous, 21 de maig (11 h), roda de premsa a la seu dels Serveis Territorials d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a Girona
La secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, presentarà dijous (11 h) en roda de premsa la jornada commemorativa “El Tren de l’Exili”, que se celebrarà dissabte vinent, i el nou Memorial de l’Exili de Portbou que s’inaugurarà el mateix dia. L’acompanyaran el director dels Serveis Territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a Girona, Marc Vidal, i el responsable de la Xarxa Espais de Memòria del Memorial Democràtic, Jordi Guixé.
 
El Tren de l’Exili sortirà dissabte 23 al matí des de l’Estació de França de Barcelona cap a Portbou, refent el camí que van seguir milers d’exiliats que fa 70 anys van fugir a França. Hi viatjaran 260 membres d’entitats de recuperació de la memòria democràtica i una desena de testimonis que van viure l’exili en la seva pròpia pell. A Portbou, els participants es dirigiran al Coll de Belitres, on s’inaugurarà el “Memorial de l’Exili”.

11:00|.Serveis Territorials (av. Ramon Folch, 13, 1r)|Girona (El Gironès)

El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, presentarà en roda de premsa la jornada commemorativa “El Tren de l’Exili”, que se celebrarà dissabte vinent, i el nou Memorial de l’Exili de Portbou que s’inaugurarà el mateix dia.