El conseller Jordi Ausàs presideix la commemoració del 15è aniversari del Centre Cívic i Casal de la Gent Gran de Lleida

query_builder   20 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Ausàs presideix la commemoració del 15è aniversari del Centre Cívic i Casal de la Gent Gran de Lleida

Posteriorment el conseller pronunciarà el pregó de la Festa Major de Santa Quitèria de Corbins
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà la commemoració del 15è aniversari del Centre Cívic i Casal de la Gent Gran de Lleida que tindrà lloc a les mateixes instal·lacions dels equipaments aquest dijous, 21 de maig, a les 17.30 hores. També participaran a l’acte l’alcalde de Lleida, Àngel Ros; el president de la Diputació, Jaume Gilabert; el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Lleida, Miquel Pueyo; el director dels serveis territorials del Departament a Lleida, Tomàs Pujol; i la directora general d’Acció Cívica, Violant Mascaró, entre d’altres.
 
El conseller Jordi Ausàs farà un recorregut per les instal·lacions del Casal de la Gent Gran, el Centre Cívic i l’escola d’adults. També visitarà l’exposició de les activitats realitzades al llarg dels 15 anys d’història. A continuació el conseller inaugurarà un mural i un quadre commemoratiu del 15è aniversari, i lliurarà una placa commemorativa a la responsable de l’equipament. L’acte comptarà amb l’actuació del grup sardanista i de la coral del casal i finalitzarà amb els parlaments de les autoritats.
 
A les 20 hores, el conseller Jordi Ausàs pronunciarà el pregó de la Festa Major de Santa Quitèria 2009 de Corbins (Segrià). Abans del pregó el conseller farà una visita institucional a l’Ajuntament, acompanyat per l’alcalde de Corbins, Gonçal Serrate, i signarà el Llibre d’Honor del consistori.

17:30|.Centre Cívic i Casal de la Gent Gran de Lleida (c. de la Mercè, 1)|Lleida (El Segrià)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà la commemoració del 15è aniversari del Centre Cívic i Casal de la Gent Gran de Lleida.