La Generalitat participa en una jornada sobre el final de la Guerra Civil i la postguerra a Sant Feliu de Llobregat

query_builder   21 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La Generalitat participa en una jornada sobre el final de la Guerra Civil i la postguerra a Sant Feliu de Llobregat

Divendres, 22 de maig (19 h), la directora general de la Memòria Democràtica de la Generalitat, M. Jesús Bono, presentarà el Memorial Democràtic a Sant Feliu de Llobregat
La jornada, organitzada per l’Ateneu Santfeliuenc, ha rebut el suport de la Direcció General de la Memòria Democràtica
 
La directora general de la Memòria Democràtica de la Generalitat, M. Jesús Bono, presentarà divendres 22 de maig (19 h) el Memorial Democràtic de la Generalitat a Sant Feliu de Llobregat, en el marc d’unes jornades sobre el final de la Guerra Civil, la postguerra i l’exili a Sant Feliu. En la xerrada, que porta per títol “Polítiques públiques de la memòria democràtica: Els Espais de Memòria”, també participaran el responsable d’Espais de Memòria de la Generalitat, Jordi Guixé, i el responsable de Relacions Institucionals i Participació dels Serveis Territorials de Barcelona, Carles Olona. Guixé explicarà el projecte de recuperació dels espais i del patrimoni memorial que du a terme el Govern. Després de la xerrada es projectarà la pel·lícula “Los girasoles ciegos”.
 
La xerrada s’emmarca en el seminari sobre Sant Feliu de Llobregat i el final de la guerra civil en el 70è aniversari que ha organitzat l’Ateneu Santfeliuenc amb el suport de la Direcció General de la Memòria Democràtica de la Generalitat. El seminari, que s’inicia avui i clourà el 19 de setembre, ofereix xerrades d’historiadors i sortides relacionades amb la recuperació de la memòria històrica.

19:00|.CineBaix (c. Joan Batllori, 21)|Sant Feliu de Llobregat (El Baix Llobregat)

La directora general de la Memòria Democràtica, M. Jesús Bono, presentarà el Memorial Democràtic de la Generalitat a Sant Feliu de Llobregat.