El conseller Baltasar lliura les acreditacions europees a empreses turísitques de la Garrotxa

query_builder   21 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Baltasar lliura les acreditacions europees a empreses turísitques de la Garrotxa

.
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, farà demà divendres, 22 de maig, a les 11.30 hores, el lliurament de les acreditacions otorgades a 14 empreses de turisme de la Garrotxa en el marc de la Carta Europea de Turisme Sostenible.
 
El procés d’acreditació d’aquestes empreses turístiques ha suposat una diagnosi dels aspectes ambientals, socials i de vinculació amb el territori que determina la Carta Europea de Turisme Sostenible i que es concreta des de la Federació Europarc i des del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.
 
Participaran també a l’acte el director general de l’Institut de Turisme d’Espanya, Antonio Bernabé, el president d’Europarc Espanya, Hermelindo Castro. Un cop finalitzat el lliurament d’acreditacions, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.

11:30|.Casal Marià (c. Bisbe Guillamet cantonada Francesc de Bolós)|Olot (La Garrotxa)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, lliurarà les acreditacions atorgades a 14 empreses de turisme de la Garrotxa en el marc de la Carta Europea de Turisme Sostenible. Participaran també a l’acte el director general de l’Institut de Turisme d’Espanya, Antonio Bernabé, i el president d’Europarc Espanya, Hermelindo Castro.