El conseller Jordi Ausàs presideix la commemoració del 30è aniversari d'ajuntaments democràtics a Mollerussa

query_builder   25 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Ausàs presideix la commemoració del 30è aniversari d'ajuntaments democràtics a Mollerussa

A l'acte hi participaran electes locals de l'any 1979, representants polítics actuals i les dues entitats municipalistes de Catalunya
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà la commemoració del 30è aniversari d’ajuntaments democràtics a Mollerussa, en un acte que tindrà lloc al Teatre de l’Amistat de la capital del Pla d’Urgell el proper dimarts, 26 de maig a les 19 hores.
 
També participaran a l’acte l’alcaldessa de Mollerussa, Teresa Ginestà; el conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena; el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert; el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Lleida, Miquel Pueyo; el president de l’Associació Catalana de Municipis, Salvador Esteve; i el president de la Federació de Municipis de Catalunya, Manuel Bustos.
 
L’acte comptarà amb les intervencions dels electes de les diferents formacions polítiques de l’any 1979, als quals se’ls farà entrega d’una vara d’alcalde en reconeixement de la seva tasca. També hi haurà intervencions dels representants actuals dels grups polítics, i dels presidents de les dues entitats municipalistes. Finalment, el conseller de Governació, Jordi Ausàs, farà la cloenda de l’acte.

19:00|.Teatre l'Amistat (c. de Ferrer i Busquets, 92-94)|Mollerussa (El Pla d'Urgell)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà la commemoració del 30è aniversari d’ajuntaments democràtics a Mollerussa. També participaran en l’acte el conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena; el delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo; l’alcaldessa de Mollerussa, Teresa Ginestà; el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert; el president de l’Associació Catalana de Municipis, Salvador Esteve, i el president de la Federació de Municipis de Catalunya, Manuel Bustos.