El conseller Jordi Ausàs presideix el 25è aniversari de la Llar del Pescador Jubilat de Calafell

query_builder   28 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Ausàs presideix el 25è aniversari de la Llar del Pescador Jubilat de Calafell

Abans del dinar de celebració el conseller farà una visita institucional a l'Ajuntament i es reunirà amb l'equip de govern del municipi
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà la commemoració del 25è aniversari de la Llar del Pescador Jubilat de Calafell (Baix Penedès), que tindrà lloc a l’hotel Canada Palace de Calafell el proper divendres, 29 de maig, a les 14 hores. També participaran en l’acte l’alcalde de Calafell, Jordi Sánchez; el president de la Llar del Pescador Jubilat, Rafel Ortoll; el secretari d’Acció Ciutadana del Departament de Governació, Josep M. Civis, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Francesc Tarragona.
 
En el marc del dinar de commemoració el conseller Jordi Ausàs lliurarà una placa commemorativa al president de la Llar del Pescador Jubilat, Rafel Ortoll, i dirigirà unes paraules als assistents.
 
Abans de l’acte de commemoració, el conseller Jordi Ausàs farà una visita institucional a l’Ajuntament de Calafell, on signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’equip de govern del municipi. A continuació també farà una breu visita a les instal·lacions de la Llar del Pescador Jubilat de Calafell.

14:00|.Hotel Canada Palace (av. de Mossèn Jaume Soler, 44)|Calafell (El Baix Penedès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà el 25è aniversari de la Llar del Pescador Jubilat de Calafell.