El Pallars Sobirà i el Memorial presenten nous espais de memòria i una trentena d'activitats sobre l'exili i la guerra previstes per a aquest estiu

query_builder   28 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El Pallars Sobirà i el Memorial presenten nous espais de memòria i una trentena d'activitats sobre l'exili i la guerra previstes per a aquest estiu

Divendres, 29 de maig, a les 12 h a la seu del Consell Comarcal del Pallars Sobirà
 
 
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a l'Alt Pirineu i Aran, Àngel Joval, el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Xavier Ribera, i el tècnic de la Xarxa Espais de Memòria del Memorial Democràtic, Josep Calvet, presentaran el pròxim divendres (12 h) el programa d’activitats vinculades a la memòria històrica previstes per a aquest estiu. La presentació es farà a Sort i comptarà amb l’assistència de diversos alcaldes de la zona.
 
Es tracta d’una trentena d’exposicions, conferències, homenatges i inauguracions de nous espais i itineraris de memòria que començaran el dissabte 30 de maig i finalitzaran el pròxim mes d’octubre.
 
Totes les activitats les organitzen el Consell Comarcal del Pallars Sobirà o municipis de la comarca amb el suport del Memorial Democràtic de la Generalitat (Dep. Interior, Relacions Institucionals i Participació).
 
 
 
 
 

12:00|.Consell Comarcal del Pallars Sobirà (c. Mig, 9)|Sort (El Pallars Sobirà)

El director dels Serveis Territorials del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a l'Alt Pirineu i Aran, Àngel Joval, participarà en la presentació dels nous espais de memòria del Pallars Sobirà i el programa d'activitats de recuperació de la memòria democràtica previst per a aquest estiu.