El conseller Tresserras assisteix a la inauguració de la remodelació i l'alliberament del Portal de Sant Jordi de la muralla de Montblanc

query_builder   30 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Tresserras assisteix a la inauguració de la remodelació i l'alliberament del Portal de Sant Jordi de la muralla de Montblanc

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, inauguraran el proper diumenge, 3 de maig, la remodelació i l’alliberament del Portal de Sant Jordi de la muralla de Montblanc.
 
El conseller arribarà a Montblanc a les 16.30 hores a l’Ajuntament de Montblanc, on es reunirà amb l’alcalde; el delegat territorial del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, i amb el director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a Tarragona, Adam Manyé. Tot seguit, es traslladaran a l’església de Sant Francesc, des d’on iniciaran la comitiva reial fins al Portal de Sant Jordi de la muralla.
 
A les 17.30 hores s’iniciarà l’acte d’inauguració dels treballs d’alliberament del Portal de Sant Jordi, que comptarà amb parlaments a càrrec del conseller i de l’alcalde. El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació ha invertit 457.419,48 euros en la rehabilitació de les Muralles de Montblanc en el període 2003-2009.
 
A les 18 hores, a l’església de Santa Maria, el conseller assistirà a la representació de les Corts Catalanes de 1414, on rebrà l’espasa de l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi i farà un discurs.

17:30|.Muralla de Montblanc i església de Santa Maria|Montblanc (La Conca de Barberà)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, assistirà a la inauguració de la remodelació i l’alliberament del Portal de Sant Jordi de la muralla de Montblanc. A continuació, a les 18 hores, assistirà a la representació de les Corts Catalanes de 1414. L'acompanyarà el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté.