L'obra "Antílops", de Henning Mankell, posa punt i final a la seva gira a Figueres

query_builder   22 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

L'obra "Antílops", de Henning Mankell, posa punt i final a la seva gira a Figueres

El Teatre Municipal El Jardí de Figueres acull dissabte 30 de maig a les 21hores l'espectacle  Antílops, de l’escriptor suec Henning Mankell, autor de novel·les negres protagonitzades pel cèlebre detectiu Kurt Wallander i director del Teatre Nacional Avenida de Maputo (Moçambic). Aquest espectacle ha visitat Mataró, Palma de Mallorca, Manacor, Barberà del Vallès i Tarragona abans de finalitzar la seva gira a Figueres, amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
 
A aquesta obra una parella està a punt de deixar l’Àfrica després de treballar catorze anys en un programa d’ajuda internacional. El darrer dia de la seva estada en el continent africà, reben l’home que ocuparà el seu lloc. Mentre fan balança dels darrers anys, davant l’estupor del nouvingut, la parella treu a la llum tots els conflictes personals i laborals que han sorgit al llarg del temps, mentre l’Àfrica va envaint, literalment, la casa.
 
Emmarcada dins del projecte Cultura en Gira, la gira d’Antílops respon a l’objectiu del Departament de Cultura i MItjans de comunicació de difondre propostes de qualitat d’arts escèniques, música i arts visuals pel territori amb la finalitat d’apropar-les al públic d’arreu de Catalunya.
 

21:00|.Teatre Municipal El Jardí. Forn Nou, 8|Figueres (L' Alt Empordà)

L’obra Antílops, de Henning Mankell, posa punt i final a la seva gira a Figueres