L'obra de teatre "Traïció" acaba la seva gira a Vilafranca del Penedès

query_builder   25 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

L'obra de teatre "Traïció" acaba la seva gira a Vilafranca del Penedès

En el marc del programa Cultura en Gira promogut pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació
Diumenge vinent, 31 de maig, el Teatre Municipal Cal Bolet, de Vilafranca del Penedès, acollirà la darrera representació de l’obra Traïció, considerada la millor peça teatral de Harold Pinter. Durant el primer semestre de 2009 Traïció s’ha pogut veure a Blanes, Badalona, Palma de Mallorca, Manacor, Sant Cugat del Vallès, Mataró, Sabadell, Tarragona, Sant Feliu de Guíxols i Vilafranca del Penedès, en una gira que ha rebut el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
 
El dramaturg Harold Pinter planteja a Traïció la història d’un triangle amorós. En l’adaptació produïda pel Teatre Lliure i el Centre d’Arts Escèniques de Salt / Girona, els actors que protagonitzen aquest triangle són Pere Ponce, Francesc Orella i Vicenta N'Dongo. Dirigida per Carles Alfaro, l’obra mostra un matrimoni que explica les seves aventures extraconjugals i reflexiona sobre la traïció vista des de la parella. 
 
Emmarcada dins del projecte ’Cultura en Gira, aquesta itinerància respon a l’objectiu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de difondre noves propostes d’arts escèniques amb la finalitat d’apropar-les al públic d’arreu de Catalunya.
 

19:00|.Teatre Municipal Cal Bolet. Escorxador, 21|Vilafranca del Penedès (L' Alt Penedès)

L’obra de teatre Traïció acaba la seva gira a Vilafranca del Penedès