L'Orquestra de Cambra Terrassa 48 finalitza la gira d'Els Quadres de Hartmann

query_builder   25 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

L'Orquestra de Cambra Terrassa 48 finalitza la gira d'Els Quadres de Hartmann

En el marc del programa Cultura en Gira promogut pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació
La Sala Simfònica de l’Auditori de Girona acollirà diumenge, 31 de maig, el darrer concert d’Els Quadres de Hartmann, espectacle familiar que també ha visitat l’Auditori Municipal de Banyoles durant el primer semestre de 2009. Aquests concerts han rebut el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, en el marc del programa Cultura en Gira.
 
El concert està conduït per l’actor Enric Arquimbau, i compta amb la col·laboració dels mateixos músics, que en els diferents quadres deixen l’instrument per convertir-se en follets, pollets, trobadors i princeses i fins i tot en una bruixa. El mateix Mussorgski, interpretat per Enric Arquimbau, presenta cada un dels quadres de l’exposició que el seu amic Víctor Hartmann va fer poc abans de morir alhora que introdueix els elements més bàsics del llenguatge musical i dibuixa, de forma precisa i entenedora, la Rússia del segle XIX.
 
Emmarcada dins del projecte Cultura en Gira, aquesta gira respon a l’objectiu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de difondre noves propostes d’arts escèniques i música amb la finalitat d’apropar-les a tots els públics d’arreu de Catalunya.

12:00|.Auditori de Girona. Sala Simfònica. Ptge. de la Devesa, 35|Girona (El Gironès)

L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 finalitza la gira d’Els Quadres de Hartmann