La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugura el 12è Fòrum FEDAIA d'atenció a la infància i l'adolescència

query_builder   15 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugura el 12è Fòrum FEDAIA d'atenció a la infància i l'adolescència

L'edició d'aquest any debatrà sobre l'aplicació al territori de les polítiques de protecció dels i les menors
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el proper dijous la 12a edició del Fòrum organitzat per la Federació d’Entitats d’Atenció i d’Educació a la Infància i l’Adolescència (FEDAIA) sobre prevenció i protecció dels infants. Acompanyaran la consellera la secretària d’Infància i Adolescència, Imma Pérez; i el president de la FEDAIA, Jaume Clupés.
 
La 12a edició del Fòrum FEDAIA se celebrarà dijous i divendres al Col·legi Oficial de Metges a Barcelona. A la trobada es debatrà sobre l’aplicació al territori de les polítiques de protecció dels menors. Entre d’altres, es donaran a conèixer els resultats del pla de la infància de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) i el model d’intervenció en xarxa per a l’atenció a la infància de Mataró (Maresme).

09:30|.Col·legi Oficial de Metges (Passeig de la Bonanova, 47)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el 12è Fòrum FEDAIA d’atenció a la infància i l’adolescència.