La Bisbal d'Empordà, escenari de la darrera representació de la gira de "La Ruïna"

query_builder   26 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La Bisbal d'Empordà, escenari de la darrera representació de la gira de "La Ruïna"

Diumenge 31 de maig finalitza al Teatre Mundial de la Bisbal d’Empordà la gira de La Ruïna, l’espectacle de Flyhard Produccions – La Lucky Produccions que ha girat durant el primer semestre de l’any per Catalunya, les Illes Balears i la Comunitat Valenciana, en el marc del programa Cultura en Gira que promou el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
 
La Ruïna és una comèdia sobre la precarietat de la vida quotidiana dels joves i la fragilitat del sistema econòmic en què vivim. Una jove parella no ingressa prou diners per poder-se guanyar la vida i aquesta circumstància condiciona la seva relació i la que mantenen amb el seu entorn. Mentrestant, la micro i la macroeconomia segueixen el seu curs sense que moltes persones entenguin com funcionen. La Ruïna és una obra amb un ritme intens que passa en un únic escenari i en una única escena.
 
Jordi Casanovas és el director i l’autor del text de l’obra, que compta amb set actors en el repartiment: Clara Cols, Roser Blanch, Sergio Matamala, Pablo Lammers, Alícia Puertas, Borja Espinosa i Mireia Fernández.
 
 

19:00|.Teatre Mundial de la Bisbal d'Empordà. Edifici Mundial. P. Marimon Asprer, 10|Bisbal d'Empordà (El Baix Empordà)

La Bisbal d’Empordà, escenari de la darrera representació de la gira  de La Ruïna