El conseller Jordi Ausàs inaugura cinc carrers urbanitzats de l'Estany

query_builder   29 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Ausàs inaugura cinc carrers urbanitzats de l'Estany

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha finançat les obres amb un total de 368.787 euros del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà les millores i la urbanització de cinc carrers del municipi de l’Estany (Bages) aquest diumenge, 31 de maig. A les 10 hores el conseller visitarà l’Ajuntament de l’Estany, acompanyat per l’alcalde del municipi, Salvador Tresserra, i pel coordinador dels Serveis Territorials de Governació a la Catalunya Central, Antoni Casassas, on també signarà en el Llibre d’Honor.
 
Tot seguit, el conseller Jordi Ausàs també visitarà el Monestir de Santa Maria de l’Estany. Després farà un recorregut pels carrers urbanitzats i arranjats, que corresponen al carrer del Serrat, el de Sant Isidre, el del Padró, el de l’Escola i el carrer del Poeta Graugés, i els inaugurarà. El Departament de Governació i Administracions Públiques ha finançat les obres dels carrers amb un total de 368.787 euros a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya.  
 
D’altra banda, a les 12.30 hores, el conseller Jordi Ausàs, assistirà a l’actuació del Ball de Gitanes de Sant Vicenç de Castellet, acompanyat per l’alcalde del municipi, Joan Manuel Garcia, i per la delegada territorial de Cultura a la Catalunya Central, Gemma Boix. El conseller Jordi Ausàs seguirà la ballada des del balcó de l’Ajuntament i posteriorment signarà en el Llibre d’Honor del municipi.

10:00|.Ajuntament de l'Estany (c. del Doctor Vilardell,1)|Estany (El Bages)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà la millora i la urbanització de cinc carrers de l’Estany. L'acompanyarà el delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Fàbrega. Posteriorment, a les 12.30 hores, assistirà a l’actuació del Ball de Gitanes de Sant Vicenç de Castellet.