El conseller Jordi Ausàs presideix la XIII Trobada de la gent gran de les Cases de Mar de Catalunya

query_builder   6 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Ausàs presideix la XIII Trobada de la gent gran de les Cases de Mar de Catalunya

Les Cases de Mar són equipaments que tenen com a finalitat la promoció del civisme, la col·laboració amb el teixit associatiu i la prestació de serveis per als treballadors del mar i les seves famílies
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà la XIII Trobada de la gent gran de les Cases de Mar de Catalunya, que tindrà lloc al restaurant El Lledoner de Vallirana (Baix Llobregat) el proper dijous 7 de maig a les 14.15 hores. El conseller Jordi Ausàs estarà acompanyat pel secretari d’Acció Ciutadana, Josep M. Civis, i el director territorial de Governació a Barcelona, Joan Rabasseda.
 
Durant el transcurs de la celebració, que aplegarà més de set-centes persones, es lliurarà un obsequi commemoratiu de la trobada a cada president o presidenta de Casa de Mar. Per finalitzar l’acte hi haurà parlaments del secretari d’Acció Ciutadana, Josep M. Civis; l’alcalde de Vallirana, Josep Alemany, i el conseller Jordi Ausàs.
 
Les Cases de Mar són equipaments que tenen com a finalitat la promoció del civisme, la col·laboració amb el teixit associatiu i la prestació de serveis per als treballadors del mar i les seves famílies. Actualment hi ha tretze Cases del Mar a Catalunya.

14:15|.Restaurant El Lledoner (c. del Riu Anoia, 1)|Vallirana (El Baix Llobregat)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà la XIII Trobada de la gent gran de les Cases de Mar de Catalunya. L'acompanyarà la delegada del Govern a Barcelona, Carme San Miguel.