El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura el Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa

query_builder   7 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura el Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha finançat les obres amb un total de 657.000 euros
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, inaugurarà les obres del Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa (Anoia) divendres, 8 de maig. Abans de la inauguració, a les 18 hores, tindrà lloc la roda de premsa a la sala d’actes del Centre Tecnològic Comunitari amb les intervencions de l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete; el director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, i el president delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, Teodoro Romero.
 
Posteriorment, es farà una visita guiada per les instal·lacions del centre i, tot seguit, a les 19.30 hores es farà l’acte inaugural amb els parlaments de les autoritats i la presència de la diputada del Parlament, Marina Llansana.
 
El Centre Tecnològic Comunitari és un centre municipal de recursos, situat en una nau de l’antiga fàbrica Rogelio Rojo que ha estat completament rehabilitada. Amb un pressupost de 1.600.000 euros, el Departament de Governació ha finançat les obres del centre amb 657.000 del Fons europeu de desenvolupament regional (Feder).

18:00|.Centre Tecnològic (av. de Catalunya, 80)|Masquefa (Anoia-Penedès)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, inaugurarà les obres del Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa.